De Bruyloft verlovingsringen
Trouwen

Bekijk de De Bruyloft verlovingsringen

Al vanaf het eerste moment dat ik mijn vriendin ontmoette wist ik gelijk dat ik ooit met haar wilde trouwen. Daarom ben ik laatst langs De Bruyloft verlovingsringen gegaan om een sieraad uit te zoeken voor mijn vriendin. Ik was van plan om mijn vriendin eerst mee uiteten te nemen naar haar favoriete restaurant. Daarna zouden wij door een limo op worden gehaald en naar een kasteel worden gebracht. Daar zou het personeel van het kasteel op onze kamer kaarsjes neer zetten in de vorm van een hartje. Als wij dan binnen zouden komen, zou ik op mijn knieën gaan. Ik kan niet wachten totdat ik het verbaasde gezicht van mijn vriendin kan zien. Zij denkt namelijk dat ik pas over een aantal jaar wil trouwen. Voordat ik dit plan kan uitvoeren heb ik natuurlijk eerst een sieraad nodig.

De Bruyloft Verlovingsringen

Een uniek sieraad

Toen ik aankwam bij De Bruyloft blonken de verlovingsringen mij al te gemoed. Zij zagen er stuk voor stuk echt prachtig uit. Mijn oog viel eerst op een zilver model met een grote diamant erop. Ik vroeg aan de verkoopster of ik die beter mocht bekijken. Toen zij die uit het kastje pakte, viel mijn oog opeens op een goud model. Die had net als de zilveren een grote diamant. Toch was hij wat anders omdat hij wat vervormd was. Ik vond de lichtgebogen lijnen erg mooi en uniek eruit zien. De verkoopster vertelde mij dat zij dat sieraad net binnen had gekregen. Ik wist gelijk dat deze het beste mijn vriendin paste.

De Bruyloft Verlovingsringen