Lichtgigant.be
Verlichting

Verlichting op lichtgigant.be!

imagilights-egg-big-outdoor-floor-lampAls u op zoek bent naar verlichting en houdt van een ruim aanbod dan is Lichtgigant.be dé online shop voor u. Of het nou gaat om verlichting voor buiten, design, feest of kerst, u kunt rekenen op een groot aanbod van meer dan 500 artikelen. Al sinds 2005 zijn wij specialist als het gaat om verlichting en hierdoor wordt er beschikt over veel kennis en ervaring. Veilig betalen kunt u door met o.a. bancontact en creditcard. Een gratis verzending is mogelijk bij besteding van € 50 euro of meer en hebt tevens een bedenktijd van 14 dagen.

buitenverlichtingen

U kunt makkelijk uw keuze maken door de rubrieken die bovenaan de website te vinden zijn en de verfijnopties aan de linkerzijde. Bij de verfijnopties kunt u de keuze verfijnen door de soort lamp, kleur, materiaal en prijs aan te vinken. Wanneer de keuze is gemaakt kunt u eenvoudig en veilig betalen en kunt u rekenen dat uw bestelling netjes en perfect bij u afgeleverd wordt door de bezorgservice.6175-203_1

De volgende soorten verlichting zijn op de website te vinden:

Designverlichting
Bollen, halve bollen, stoel, tafelmodellen, champagnekoelers, dienbladen, diverse vormen, kubus, poef, horecasets, en bloempotten.