Speelzand
Cadeau

Speelzand is goed voor ontwikkeling

1Het is weer zomer, steeds meer mensen gaan lekker op vakantie. Op vakantie gaan is voor kinderen net als voor ouders de leukste tijd van het jaar. Zoals de meeste ouders wel weten is spelen in het zand voor kinderen een heel avontuur. Speelgoedidee speelt daar goed op in zij hebben nu namelijk Speelzand te koop. Voor de mensen die niet weten wat dit precies inhoudt zal ik het even kort toelichten. Dit zijn een soort van schepjes en emmertjes die kinderen kunnen gebruiken om mooie bouwwerken te maken aan het strand. Kinderen vinden dit helemaal geweldig ze kunnen zo een hele dag besteden aan het bouwen van een zandkasteel. Zeg nou eerlijk toen je vroeger klein was vond je dit ook helemaal geweldig. Vroeger deden mensen het met emmers maar tegenwoordig hebben ze dus van alles en nog wat om een mooi bouwwerk te realiseren.

Goed voor de ontwikkeling

2

Voor kinderen is het erg goed hier veel mee bezig te zijn. Hierdoor krijgen ze namelijk betere inzicht en motoriek. Dit is voor kinderen heel erg belangrijk.

Ben jij een ouder die geeft om de ontwikkeling van je kind?

Zo ja, neem dan serieus eens een kijkje naar Speelzand op de website van speelgoedidee. Hier heb je nog veel meer educatieve speelgoed op. Denk aan bouw blokken met getallen of nummers er op dit is heel fijn als ouder en zo krijgt je kind een goede voorsprong op school. Wie wilt dat nou niet?