Maripe
Mode

Maripe heeft een ruime collectie

Het merk Maripe spreekt mij erg aan omdat de collectie hiervan volledig aansluit bij mijn smaak. Naast de mooie uitstraling kun je ervan op aan dat je meerdere seizoenen kunt doen met een paar. Toen ik mijn aankoop deed, was deze ook nog eens in de Sale. Hierdoor werd ik nog enthousiaster en dit besloot mij om een tweede paar aan te schaffen om af te kunnen wisselen. Toen ik mijn bestelling de volgende dag al in huis was, was ik meer dan tevreden over mijn aankoop.

Deze aanrader houd ik niet voor mijzelf

Sinds ik op het merk schoenen van Haripe loop, liggen mijn “oude” schoenen in de hoek en worden niet meer gedragen. Dit zegt toch wel alles over mijn tevredenheid! 

Omdat ik zelf ook graag op het internet speur om op zoek te gaan naar goede tips, heb ik besloten om deze goede tip ook te delen op het internet aan de lezer van dit blog. Wanneer je eens een kijkje neemt op de website dan kun je al snel zien dat je het juiste adres hebt gevonden als het gaat om schoenen. Hier heb je een grotere kans van slagen dan wanneer je naar de stad gaat om schoenen te kopen.